6 Şubat 2015 Cuma

2broke girls dizisiiiiii :)))))



 Herkese merhaba bugün size çok beğendiğim ve çok güldüğüm bir diziden bahsedicem 2 Broke Girls :) Adını duyunca bile içimden gülümseme geliyor.



     



 Amerika da Cbs de Türkiye de ise Cnbc-e de veriliyor bu sitcom dizisi:) Beş parasız hayatlarına devam etmeye çalışan Max Black ve Caroline Channing adın da iki kızımız baş roldeler.Max black i Kat Dennings, Caroline Channing i ise Beth Behrs canlandırıyor.Yanlız Caroline zengin bir hayattan gelmektedir. Babası battığı ve evlerini ellerinden alındığı için kendi hayatını devam ettirebilmek için bir kafe bulur burada çalışmaya başlar.Bu kafede tanıştığı Max'le çok iyi bir arkadaşlıkları olur. Bu iki kızımızın bir de hayalleri vardır tabii Max'in ev yapımı cupcake işletmesini açmak. Bu hayallerini gerçekleştirmek için bir birikime ihtiyaçları vardır ve bu parayı denkleştirmeye çalışırlar. Bu sıra da komediler bir biri arkasına sıralanır :)





Bu diziyi çok eğlenerek izliyorum.Şu an da 4.sezonda ve devam ediyor. Yayın tarihi 9 ekim 2011
İmdb puanı ise 7.0 hiç fena değil :) Spoiler vermek istemem fakat söylemezsem duramam 4.sezon 6.bölümde Victoria Secret mankenleri dizi setini basmasıyla bir kez daha kendini sevdiren dizidir :)






kısacası favori dizilerimdendir inşallah ömrü daha da uzun olur hepinize iyi seyirler :))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder