6 Nisan 2015 Pazartesi

Oriflame Makyaj Fırça Seti Yorumum


          Herkese merhaba canlarım...

 

         Makyaj fırçaları hepimizin olduğu gibi benim de göz bebeğim.Bu yüzden her fırsat bulduğum da alternatif fırçaları denemeye çalışıyorum. Bugün de sizlere yeni denediğim bir ürün olan, Oriflame makyaj fırça setinden bahsedeceğim.
       
       Öncelikle ambalajından başlamak istiyorum çünkü; katalogda bu ürünü gördüğüm ilk an ambalajı oldukça dikkatimi çekti.Kahverengi deri,silindir şeklinde kapaklı bir kutuya sahip ve kapağını rahat açabilmek için yanların da iki tane metal çıt çıtı bulunmakta.


       İçerisinde iki tanesi yüz fırçası ve üç tanesi göz fırçası olmak üzere toplam beş adet fırça bulunuyor. Her bir fırça için rahat yerleştirilebilsin diye içerisine ayrı ayrı bölmeler konulmuş, fırçalarınızı daha sağlıklı bir şekilde muhafaza etmemizi sağlaması ve oldukça şık bir görselliğinin olması ile kalbimi fethetti ama ne yazık ki dahası var..

         
 





















     Ama önce makyaj setinin içinde hangi çeşit fırçalar bulunmakta ona bakalım;

  • 1 adet pudra fırçası 

1 adet eğimli allık fırçası


  • 1 adet far fırçası
  • 1 adet karıştırma fırçası
  • 1 adet eyeliner fırçası

      Fırça kalitesine gelirsek eğer açıkcası oriflame, fırçaların ambaljında başarılı  olduğu kadar  fırçaların yapısında  başarılı olamamış bence ne yazıkki.. Özellikle eyeliner fırçasını ve eğimli allık fırçasını hiç beğenmedim. Eyeliner fırçası yumuşak bir yapıda olduğu için eyeliner çekmeyi zorlaştırıyor, eğimli allık fırçası ise tam zıttı olarak kılları sert yüzümde batmalara sebep oldu. Pudra fırçası,far fırçası ve karıştırma fırçası hakkında ise ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim..

  Ürüne 27 tl ye sahip oldum.Fiyatı 5 tane fırça için oldukça uygun.Ama bir daha Oriflameden fırça alırmısın derseniz, Oriflame oldukça sevdiğim bir marka olmasına rağmen, hayır almam. 

      Umarım yazım sizin için faydalı olmuştur. Sizin de bu ürün hakkında bir düşünceniz var ise yorumlarınızı bekliyor olacağım.

Sevgilerle...

 
   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder