16 Ocak 2016 Cumartesi

Kırmızı Ruj İle Göz Altı Morluklarını Kapama


          Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlerle birlikte kırmızı ruj ile gerçekten göz altları kapanıyor mu kapanmıyor mu denemek istedim. Göz altı morlukları bazen bizim için çok zorluklar çıkartabiliyor özellikle uykusuz olduğumuzda oldukça bu morluklar fazlalaşıyor.

    Göz altı morluklarını kapamak için çeşitli kozmetik ürünler bulunmakta fakat göz altı morlukları fazla olan kişiler için bu ürünler yeterli olmayabiliyor veya bu ürünlere her an ulaşamadığımız zamanlar olabiliyor. Kırmızı ruj bu konuda bizlere fazlaca yardımcı olabilir.

  Şimdi benimle birlikte kırmızı rujun göz altı morluklarını kapayıp kapamadığını test etmek ister misiniz ?


           Aşağıda gördüğünüz gibi gözlerime kırmızı ruju hiç bir aparat kullanmadan parmaklarımla gelişigüzel sürdüm.Biliyorum şu an ki görünüşü oldukça korkunç :))


   Ama merak etmeyin son halinde hiç kırmızılık kalmayacak :)


      Bu fotoğrafta kırmızı ruju yayabildiğim kadar yaydım.






İşte son hali bu şekilde oldu.Ben bu yöntemi oldukça beğendim göz altı morluklarınız fazla ise bu yöntemi kesinlikle deneyin derim.Göz altı morluklarını kapayıcı özellikteki bir çok pahalı kozmetik ürünlerinden çok daha etkili.

 Bu yöntemle ilgili düşünceleriniz varsa veya bu yöntemi önceden denediyseniz benimle düşüncelerinizi lütfen paylaşın, umarım yazımı beğenmişsinizdir.

 Yorumlarınızı bekliyor olacağım :)

Sevgiler...











1 yorum:

  1. What is the slot machine percentage rate in the casino? - Dr. Dr.
    This page is for 경기도 출장안마 the most common slot 충주 출장샵 machine percentages 과천 출장마사지 you will find. 진주 출장마사지 The most common slot machine percentage rate 의왕 출장마사지 is 25%. You are going to

    YanıtlaSil