12 Şubat 2015 Perşembe

Koyu renk oje kalıntılarını çıkartmak için 5 çözüm


 
tırnak,nail,hands,bakım,kırmızı oje,koyu oje,oje,kırmızı oje kalıntısı nasıl çıkarılır

Kırmızı oje ve koyu renkli oje tırnaklarda gerçekten çok şık duruyor.Çoğumuzun da tırnaklarına sürmekten vazgeçemediği bir renk.
   
    Hoş duruyor şık duruyor falan ama ya çıkarması ? Hemen hemen hepimiz tırnaklarımızdan koyu renk ojeyi çıkartırken zorlanırız kenarlarda artıklar olur,tırnak etlerimize oje bulaşır bu da kötü bir görüntüye neden olur.

     
tırnak,nail,hands,bakım,kırmızı oje,koyu oje,oje,kırmızı oje kalıntısı nasıl çıkarılır

  Peki ne yapmalıyız ?

        1. Çözüm :

        Bir kaseye sıcak su koyun ve bu suya karbonat ilave ederek karıştırın. Ellerinizi karbonatlı suda 2-3 dakika bekletin tırnak aralarında kalan koyu oje kalıntıları çıkacaktır.


      2. Çözüm :

      Pamuğunuza asetonunuzu dökün, asetonlu pamuğu bir kaç saniye tırnağınızda tutup aşağı doğru çekin. Aman ha püf noktasına dikkat ! Pamuğu asla sağa sola çevirmeyin çünkü oje tırnak etlerinize bulaşır.Kötü bir görünüm elde edersiniz.

   3. Çözüm :

      Pamuk veya mendil yerine ten ince çorap kullanmak ! evet hepimizin bildiği ten rengi ince çoraplar vardır ya hani o çoraplardan eskiyenleri,yırtılanları atmayın koyu renk ojelerinizi onlara aseton döküp çıkarın.

4.  Çözüm :

     Beyazlatıcı diş macunu kullanarak tırnaklarınızı fırçalarsanız yine kolaylıkla koyu renk oje kalıntılarınızı çıkarabilirsiniz.

5. Çözüm :

    Tırnaklarımızı aseton ile silmeden önce tırnak etlerimize vazelin sürüyoruz. Vazelin tırnak etlerimizi koruyacak ve böylece silinecek ojenin sağa sola ve tırnak etlerimize bulaşmasını önleyecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder